Rehberlik Birimi Veli Bülteni

Değerli Velilerimiz,

Çocuklarda olumlu davranışların artması için hem evde hem de okulda belli bir düzen ve kurallar gereklidir.

Çocuklardan beklenen olumlu davranışlar bireyin kişisel gelişiminin ve sosyalleşmesinin bir parçası olan becerilerin tümünü kapsamaktadır.

Olumlu davranış geliştirmekteki amaç, istenmeyen davranışların azaltılmasını sağlayarak, beklenilen davranışların da artırılmasını desteklemektir.

Çocuğun davranışlarının olumlu yönde şekillenebilmesi için sevgi ve disiplin dengesinin kurulması önemlidir.

Bu anlamda sizlere faydalı olmasını umduğumuz aşağıdaki linki tıklayarak açılacak olan  bu broşürü okumanızı tavsiye ediyoruz.

meb_iys_dosyalar/59/03/975453/dosyalar/2023_10/19123236_olumlu-davranis-gelistirme-veli-brosur.pdf

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 12:59 - Görüntülenme: 336