Kas

OKULUMUZ KANTİN VE YEMEKHANE İHALESİ 30 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10:00 DA ÇORLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Kas

Günümüzde bulaşıcı olmayan hastalıklar (dolaşım sistemi hastalıkları, diyabet, kronik hava yolu hastalıkları, kanser vb.) dünyada çok sık görülen, öldüren ve engelliliğe neden olan hastalıklar haline gelmişlerdir. Kanser de dünyada ve ülkemizde ölüm nedenleri arasında ikinci sırada yer alması nedeniyle önemli bir halk sağlığı sorunudur. Dünya genelinde erkekler arasında en sık görülen kanser türü akciğer kanseri iken kadınlarda 3.sırada yer almakta ve önemini korumaktadır. Toplumda akciğer kanseri konusunda farkındalık sağlanması, toplum bilincinin geliştirilmesi amacıyla her yıl Kasım ayı “Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı “olarak belirlenmiştir.

Kas

2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI OLARAK LÖSEMİ FARKINDALIĞINI ARTIRMAK AMAÇLI ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.

SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN HAZIRLANAN LÖSEMİ BİLGİ NOTU EKTEDİR.