TEKİRDAĞ / ÇORLU - Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu

Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu

Esentepe Mahallesi Adnan Doğu Caddesi No26/28 Çorlu Tekirdağ
Vizyon
Tüm öğelerimizle;ideallerini gerçekleştirmede kararlı, özgüveni yüksek, emsallerine ilham veren, hedefe giden yolda standartları belirleyen örnek bir kurum oluşturmak.
Misyon
Tüm paydaşlarımızla; • Atatürk İlkelerini özümsemiş, • Lider, • Evrensel,kültürel ve ailevi değerlere sahip çıkan, • Özgür düşünebilen,sorgulayan, • Araştıran, • Bilimsel,akılcı ve mantıklı düşünen, • Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, • Sahiplenme ve aidiyet duygusu yüksek, • Kurum Kültürü oluşmuş, • "BİZ" düşüncesi yerleşmiş, Bir kurum olmak.
ingilizce
1 numaralı Belediye otobüsleri ile
İl merkeze 40 km ilçe merkezine 5 km
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz "Harezmi Projesi" uygulanan okuldur. STEM ve Kodlama Laboratuvarımız aktif olara kullanılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 27 adet e-Twinning Projesi aktif olarak yürütülmektedir. Öğrenci ve öğretmenlerimizin kurmuş olduğu "Ergene Silikon Vadisi" takımı 2021 Teknofest´e finalist olarak katılmıştır. Bu yıl daha fazla projeyle katılım için çalışılmaktadır. Ayrıca aşağıdaki projeler aktif olarak yürütülmeye devam edilmektedir. -Ninemim Kümesi, Dedemin Bahçesi Projesi (Yaparak-yaşayarak çevre bilinci edindirme) -Güvenli İnternet -Okulum Temiz -Beslenme Dostu Okul -Safety Label İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin bütün projelerine de aktif olarak katılım sağlanmaktadır.